Jak cestovat na vlastní pěst?

S touto otázkou se setkáváme velmi často. Spousta lidí by chtěla cestovat samostatně a svobodně. Poznat daleké a mnohdy i méně turistické země bez průvodce a na vlastní pěst. Málokdo má ale odvahu takovou cestu opravdu uskutečnit. Strach z neznáma nám to prostě nedovolí. Bojíme se, jak si poradíme s ubytováním, dopravou a jak vůbec ta méně známá místa objevíme. Někdy se nám ale třeba jenom nechce nic plánovat nebo na to prostě nemáme čas. Nevadí, pro všechny tyto případy pro Vás máme řešení :-). 

Na našem webu nově najdete průvodce zeměmi, které jsme sami procestovali, a které stále navštěvujeme se skupinami cestovatelů, kteří jezdí do světa s námi. Jestliže se do takové země chcete podívat sami a procestovat jí tak, jak jste to viděli na našem Instagramu, pořízení našeho průvodce pro Vás bude tou správnou volbou.


 

Průvodce jsme záměrně sepisovali tak, aby Vás danou zemí provedli, jako kdybyste tam jeli s námi. Navštívená místa na sebe logicky navazují, aby cesta dávala smysl a viděli jste toho co nejvíce. Prozradíme Vám v nich, jak se mezi těmito místy přepravovat lokální dopravou, získáte s nimi přehled o cenách a důležité kontakty, které se Vám na cestě budou hodit. Také Vám dáme tipy na levné ubytování, dobré restaurace a řekneme Vám, jak celou zemi procestovat bezpečně a hlavně levně na vlastní pěst. S naším průvodcem prostě nemusíte plánovat vůbec nic :-). Tak jedeme?

 

Chcete se na něco zeptat?

NAPIŠTE NÁM

Zpět do obchodu