Máme pro Vás slevy :-)

Spousta společných cest je již za námi a spousta společných cest také před námi. A nás opravdu moc těší Váš zájem o ně, všechny pozitivní recenze a v neposlední řadě radost z těch všech skvělých zážitků, kterou s námi sdílíte ještě několik týdnů po návratu domů. A právě to, že se na cesty s námi někteří vracíte již po několikáté nás ujišťuje v tom, že naše práce smysl má a žene nás to také stále dál, do poznávání nových destinací, které Vám potom můžeme osobně ukázat a to hodně netradičním způsobem. Vážíme si úplně každého a za Vaší věrnost Vás chceme náležitě odměnit, proto s námi na Vaší druhou a každou další cestu můžete jet podstatně levněji. Máme neuvěřitelnou radost, že letos máme na každé cestě někoho, kdo s námi jede minimálně podruhé a věříme, že to tak bude i nadále. Děkujeme :-).

Takže jak je to s těmi slevami?

 

Už jste s námi ve světě byli a chystáte se jet podruhé:

 

- V tomto případě automaticky získáváte 5% slevu na naše služby, tedy z částky za naše služby uvedené na webu. Stačí nám před rezervací napsat a my Vám řekneme, jak při rezervaci postupovat.

 

Už jste s námi ve světě byli dokonce dvakrát a chystáte se jezdit pravidelně:

 

- V tomto případě automaticky získáváte 10% slevu na naše služby, tedy z částky za naše služby uvedené na webu. Stačí nám před rezervací napsat a my Vám řekneme, jak při rezervaci postupovat.

 

Jste skupina čtyř a více osob a chcete s námi jet do světa poprvé a všichni společně:

 

- V tomto případě automaticky získáváte 5% slevu na naše služby, tedy z částky za naše služby uvedené na webu. Stačí nám před rezervací napsat a my Vám řekneme, jak při rezervaci postupovat.

 

A aby toho nebylo málo, máme pro vás ještě jeden bonus. Jestliže se rozhodnete cestovat s námi pravidelně, tedy pojedete alespoň na dvě a více cest, navždy od nás získáte cestovní poradenství úplně zadarmo. Když budete potřebovat najít levné letenky, ubytování, pomoct s naplánováním itineráře, nebo jenom ujasnit nějaké informace o zemi, kterou plánujete navštívit sami na vlastní pěst, můžete se na nás kdykoliv obrátit a my Vám s tím moc rádi pomůžeme. Prostě už navždy budeme Vašimi cestovatelskými parťáky, i když zrovna nepojedete přímo s námi.

 

Věříme, že Vám všechny tyto bonusy udělají radost a těšíme na setkání na některé z našich cest :-).

 

Chcete se na něco zeptat?

NAPIŠTE NÁM

Zpět do obchodu